Vinterträning

Här uppe i Dalarna är det kallt om dagarna, blivit lite svårt med de längre passen senaste veckorna. Har passat på att köra lite kortare och andra härliga pass när det varit så kallt, åka långfärdsskridskor är en favorit!

Säsongen börjar närma sig, i april så börjar det! Längtar något fruktansvärt till att få cykla på stigar, vintercyklingen har gjort sitt tycker jag, även om den också har sin charm. Men det finns väl inget bättre än att få skarva på stigar i shorts och t-shirt??

Det blir ofta samma rutiner under vinter, tycker därför det är viktigt att ibland bryta mönstret och träna något helt annat. Så som löpning och simning, något jag borde träna oftare så att det inte är så fruktansvärt jobbigt varje gång hahah. Får se vad som händer, har inte något speciellt pass inplanerat idag, tänkte lita på min magkänsla och se vad jag känner för!

Ha en bra dag!

// Alina

1 reaktion på ”Vinterträning

  1. Vilken fin jacka (båda två men den rosa är ju helt underbar). Snart april…! 🙂

Kommentarer inaktiverade.