Tacksamhet & Cravings

Precis som rubriken lyder så känner jag en hel del cravings just nu, en hel del längtan. Jag inser också att även om jag längtar/ser fram emot saker så är inte alltid gräset grönare på andra sidan eller inser att jag faktiskt har det bra när jag försöker tänka i nuet.

Simma med dolme har gått (vissa dagar) trots skadan, TACKSAM!

Tacksamhet är något jag försöker öva varje dag. Jag har ingen speciell rutin eller mantra men jag har ändå börjat styra mina tankar så att när jag tänker på något jag tycker är orättvist eller att jag känner mig missnöjd att jag istället backar tillbaka tankarna och tänker vilken tur jag har över det jag har!

Det har varit tufft för mig senaste två veckorna när jag fick en såpass svår skada i si-leden att jag inte kunnat gå (troligen en överansträngning på höger sida, samma sida där min stressfraktur var i bäckenet som precis läkt). Fått ta starka smärtstillande för att kunna stå ut, som gjort mig oerhört trött och illamående. I stort sett varje rörelse och speciellt steg har känts som en kniv i ryggen. Detta gjorde mig väldigt nere ett tag. Att gå från att vara mitt vanliga jag, i full fart hela tiden, mycket bollar i luften och mycket träning till att inte ha något val till att bli helt passiv. Det var svårt att se tacksamhet där ett tag. Men jag vet att det kunde varit värre.

Nu ser jag båda sidor, det är OK för mig att vara nere för detta är jobbigt för mig, samtidigt som jag ska vara tacksam för att det inte är värre. Balansen där mellan.

Jag vill så mycket men kroppen hänger inte med. Jag försöker jobba på grundorsakerna men kroppen hänger inte med. Gör jag verkligen rätt saker? Jag försöker vara smart och försiktig men kroppen VILL inte vara med. Kanske är detta bara ett snesteg fast processen och vägen är påväg åt rätt håll? Igår var i alla fall första dagen skadan kändes lite bättre, 15 dagar senare.

Därför har jag drömt mig framåt till i vår. Jag planerar träningsresa i huvudet, en mängdvecka i solen med likasinnade. Preppa inför en grym säsong. Kroppen känns stark och VILL. Planera in tävlingar och tuffa träningspass. Detta är min största craving just nu, att kroppen inte ska vara ett hinder..

Kram från Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *