Att det kan vara så enkelt…

Det behövs inga mirakel! Det behöver inte vara en vacker sommar dag med klarblå himmel!
Inte en dag med dofter som syren, hägg och nyklippt gräs!
Ingen bedövande vacker solnedgång, inte ens en massa pengar för att lyckoruset ska strömma som en varm dryck genom kroppen!

Två magiska timmar med sin bästa cykelkompis mellan adventstök, lussebak och glöggmingel skapar energi för en hel evighet! Första advent gav oss verkligen en vacker start på hur underbar vintercykling kan vara!

Gnistrande och ibland blekgrå ganska ofta lerig eller ishalka på sina ställen! Oftast ångrar man sig de första tio minuterna för kylan biter tag i dig för att sedan glömmas av när blodet pumpas runt i kroppen och värmen sprider sig, andetagen skapar puffmoln och man påminns om vilken tur att man vill och framförallt kan välja att ge sig ut trots väder och vind!
Belöningen är på något sätt större och lyckoruset mer storslaget när förutsättningarna är sämre!

Än en gång ler vi mot oss själva och utbrister…
Att det ens är möjligt att vi har det så här bra….