1a adventscykling

Startade söndagen med ett svettigt 2h spinningpass tillsammans med NocOut. Ett riktigt bra pass med en tanke att efterlikna utecykling så mycket som möjligt.

Jag tycker det är så viktigt i spinning med en inspirerande spinningledare som ger järnet samt att musiken är bra! Ett plus är också som idag när passupplägget var riktigt bra och salen var full av likasinnade triathleter eller cyklister.

Eftersom jag är spinninginstruktör själv så försöker jag under de pass jag är deltagare istället fundera över vad jag tycker är bra/mindre bra med ett pass och sen steal with pride med min egna touch. Bra att ibland komma bort från instruktörscykeln för att få lite ny fräsch input!

Efter passet var det fullt fix och trix hemma med adventspynt, julgodisbak och till och med julgranen åkte redan upp hos oss. Eftersom vi inte kommer vara hemma i vår lägenhet under julhelgen så ville vi få upp den så vi hinner njuta av den!

Jag älskar julen och tycker det är så mysigt att december är här!

Kram från Sofia