Dags igen…

Till helgen ar det dags igen – etappslopp i National Road Series ūüôā Jag aker till Tasmanien imorgon och pa fredag ar forsta loppet. Det ar tre olika etapper, tva mycket kupperade (las bergiga) landsvagslopp och ett platt kriterium.

Jag gjorde de har loppen forra aret nar Rob och jag var pa besok och minns att jag svor att jag aldrig igen skulle gora dem eftersom de var saaaa tuffa sa jag vet inte vad jag tankte nar jag lat mig overtyga att det var en bra ide…?

Min traning har varit ratt stabil men formen och resultaten har varit lite svajjiga. Jag tror att det beror pa hettan, nar jag har tranat bakom motorcykel i kupperad terrang har jag helt plotsligt bara tagit helt slut och mina effektsiffror har varit riktigt daliga men jag hoppas att det beror pa traning i stralande sol och over 36C… Tasmanien kommer bli svalare och bara 20-25C sa det kommer nog passa en svensk lite battre… Jag hoppas det i alla fall.

Jag har kort nagra tempolopp och kriterium de senaste veckorna och de har kants och gatt helt okej men de ar kortare (upp till 40km eller 45min for kriterium) sa jag har i viss man kunnat anpassa mig till varmen, men inte for pass pa over 4 timmar…