Hyllas den som hyllas bör!

Varit lite tunt med bloggande de sista veckorna! Har inte känt mig så inspirerad eftersom jag mest tränat på trainer.

Men nu tänker jag passa på att hylla min man Johan! Han är en viktig del i mitt liv såklart men också en viktig del för mitt cyklande och allt som hör det till.

När man har ett så starkt och ganska nördigt intresse som jag har i cyklingen kan det ju bli ganska tungt i förhållandet om man inte har förståelse och respekt för varandra. Trots att Johan inte är en lika inbiten cyklist som jag följer han ofta med på cykling. Han är ofta fotografen bakom bilderna här och på mitt instagram. Jag ger ju aldrig fotokred, för vi är ett team. Att ge varandra frihet att göra saker på egen hand eller att följa med och stötta känns oftast självklart. Visst får vi pussla lite och jämka för att få ihop allt. Att ge sig in i satsningar som en Vätternrunda med ett team kräver ju att det inte blir sura miner när det ska tränas hela tiden. Ni som själva cyklar vet ju att ett långpass kan ta i anspråk nästan hela dagen.

Passo Falzarego i somras.
Malaga i våras, Johan planerar rutterna och jag hänger på.

Att resa tillsammans med cyklarna med eller med hyrda cyklar på plats har blivit en vana de senaste åren. Eftersom Johans sport är orientering så älskar han att kolla kartor och planerar cykelturerna och håller koll på var vi ska. Skönt tycker jag som bara cyklar på och kollar vyerna.

Så mycket tacksamhet till min Johan. Passa på att ge er klippa en extra kram i dag jag är säker på att det finns någon som förtjänar det. Ha det bra allihopa.