Stolt, nöjd och tacksam!

Stolt och nöjd med sig själv, ja det får man faktiskt vara! Lägger min första svenska klassiker till handlingarna och tänker… ja stolt!! Och nöjd!! Och tacksam!! Tänk att ha möjligheten att röra mig och träna och få träffa massor av människor med samma intressen och mål.

Under loppen finns det alltid de som peppar och de som man själv ger en boost för att få någon att fortsätta kämpa. Och vi vet alla att detta är så underbart… Under alla dessa långa och tunga kilometrar eller mil behöver vi alla ett heja, ett leende eller ett bra kämpat.. och visst har de funnits överallt och det finns många att tacka för alla dessa fina ord och gester. De kan göra benen så mycket lättare och få en att nästan flyga fram en bit på vägen mot mål så tack alla ni i publiken och medtävlande som hjälpt mig fram till mål på alla mina kilometrar mot en svensk klassiker.

Sedan har vi också dem som stöttar på vägen ❤️ De som hänger med och kämpar med mig.. de som med sina stora hjärtan och själar som finns med mig hela tiden…

Kanske reflekterar jag lite extra just nu över tacksamhet när livet är lite tufft och man får kämpa lite extra för att hålla i hop… ni vet det där med uppförsbackar och nerför… raksträckor och motvind… regn och solsken 🙂

Så nu väntar jag på solen och lite medvind och påbörjar resan mot nästa mål… 59 dagar kvar till nästa tävling IM 70.3 Mallorca!

4 reaktioner på ”Stolt, nöjd och tacksam!

    1. Tack! Härlig känsla att känna att den är avklarad. Blod svett och lyckotårar 🙂 helt klart värt allt slit!

Kommentarer inaktiverade.