Raceday

Idag har jag sprungit lopp, varvetmilen i Borås för att vara mer exakt. 10km på en flack bana för att eventuellt få en bättre startplats till Göteborgsvarvet. Förutsättningarna var perfekta. Jag var ledig igår (jobbar annars varannan Lördag) så jag kunde ta det lugnt och ladda ordentligt. Starten var kl 13.00, bra tid tycker jag. Då kan man sova ut, äta en ordentlig frukost och hämta sin nummerlapp i lugn och ro. Solen lyste från en klarblå himmel och det var inte för kallt. Det blev ett bra lopp för min del. Kände mig stark och höll ett jämnt tempo hela tiden. Jag kom i mål på 45:43 vilket är Pb för mig. Det gör också att jag hoppar fram några startgrupper till årets Göteborgsvarv. Så jag är mycket nöjd!

Med tanke på dagens lopp så planerade jag veckans cykelpass till början av veckan för att inte ha onödigt tunga ben idag. Det blev ett distanspass på trainern i Måndags och ett spinning/intervallpass på gymmet i Onsdags.

Att köpa en trainer kan vara det bästa inköpet i år. Så många bra pass jag fått till utan att det tagit tid från annat. Det här med tid hörrni… tänk om man hade lite fler timmar på dygnet. Jag får ofta frågan hur jag hinner med all träning samtidigt som jag driver företag och har familj. Jag har många tankar kring det ämnet men det kräver nog ett eget inlägg.

 

Hur gör ni för att hinna med er träning?

 

//Frieda

 

4 reaktioner på ”Raceday

Kommentarer inaktiverade.