Spin of Hope

Igår körde vi Spin of Hope, kriminalvårdens idrottsförbund hyrde en spinning cykel i 12 h där vi var flera kollegor som ställde upp. Tanken var att vi skulle köra en varsin timme så cykeln skulle vara i gång hela tiden, men vi fick inte tag i 12 st personer så det blev att de flesta körde 2 h i sträck och sedan var det 1 h som cykeln fick vila.
Väl kämpat alla!
Gick in och kollade på hemsidan nu och såg att dem lyckas samla ihop  5 261 425 Kr, riktigt roligt att se!
https://www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope/

Självklart tycker jag att man ska vara med och skänka pengar för forskning, men jag tycker det är så roligt att man får göra en aktivitet i samband med att skänka pengar. Sedan att detta sker i hela landet under samma timmar, är otroligt roligt. Så till alla andra som satt på cykeln och kämpade samtidigt som oss, bra jobbat!

Alla kan inte göra allt, men någon kan göra något.
// Therese