Spinner, spinner och spinner.

Den här veckan har jag börjat träna lite mer på riktigt igen. Olyckligtvis endast inomhus då jag inte törs ge mig på någon vintercykling för tillfället, underlaget är helt enkelt för dåligt här nu så fokus ligger på spinningcykeln.

Just nu kör jag lugnare pass för att känna mig för litegrann men jag ökar intensiteten litegrann för varje gång. Jag har mest lekt lite med olika typer av intervaller denna vecka, idag testade jag 70/20 för första gången. Härligt och jobbigt!

Det är så kul att vara tillbaka och jag känner mig på många sätt starkare än innan olyckan. Jag orkar lägga mitt fokus rätt på ett annat vis än tidigare.

Jag har lagt in mer coreträning i mitt upplägg nu också för att bygga upp min styrka. Jag längtar efter att bli starkare och jag längtar ihjäl mig efter att cykla ute. Förhoppningsvis är det inte långt kvar!