En riktigt god (tränings ) jul.

En kort påminnelse om att vi alla behöver använda dagarna kring jul till att vara lite extra snälla emot oss själva.

Det kan naturligtvis betyda att hjälpa andra också vi mår ju så bra av att känna oss behövda och generösa.

December är ju alltid en hektisk månad, hur mycket jag än drar ner på bakning, pynt och julbord känns det alltid som det blir lite julstress. Dels beror det på att det händer så mycket roligt och ordnas så mycket kul socialt på jobbet, skolor, gym mm. Mycket beror nog på att hösten är ganska lång och mörk utan några röda dagar som ger extra ledigt. Jag riktigt längtar efter långa lata dagar med god mat.

Jul är mycket mat och godis för mig.

Men naturligtvis vill jag träna också, frisk luft och att bli riktigt fysiskt trött gör ju att julmaten smakar extra gott.

Jag önskar er alla en riktigt fin jul med allt ni önskar er, kärlek, vila, träning och god mat. Skulle någon få en cykel av tomten vill jag naturligtvis se fina bilder på den.

God jul på er säger jag i mina pepparkakskläder! Kanske något Kalas kan ta upp som julkit nästa år?

På Annandagen har jag ett välgörenhetslopp här i Leksand som samlar in pengar till barndiabetesfonden. Alla är välkomna att bidra och att vara med och gå eller springa de ca 6 km . Ett bra sätt att komma ihåg julens egentliga budskap om att vi alla kan hjälpa andra . Insamlingen är ett av målen med vår Vätternrundan satsning i år med teamet #schysstcykling. Så är ni i Leksand på Annandagen, kom och var med. Vi startar vid kajen i Leksand klockan 10.00. Vill ni skänka pengar till barndiabetesfonden, swisha 900 05 97 och märk #schysstcykling. Tusen tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *