Så var 2020 här!

Jag gillar nyårsaftnar, på något vis blir det ett självklart tillfälle att vända blad och blicka framåt!

Såå, vad roligt att ni hittat hit! År 2020 blir mitt första år som bloggare åt Cykeltjejer, eller första året som bloggare överhuvudtaget faktiskt! 😅

Sanna Lövdahl heter jag och jag brukar kalla mig för grön, alltså nybörjare, inser att jag kanske inte riktigt är nybörjare längre, men min lvg plockade jag fram för första gången våren 2018. Jag var en av dom som köpte en lvg för att ha på trainern och cyklade annars lite mtb. Men 2016 blev jag utbränd och jag upplevde varje rot och sten som ett hinder som sög energi, jag fick inget flyt. så när jag provade min lvg ute för första gången kändes det som bomull för själen och jag upplevde det flow jag tidigare saknat. Sedan dess är jag fast.

2019 fick jag ihop, för mig ganska  många mil och jag bestämde mig för en träningssatsning. Jag försöker numer få till en veckokvot på 8h cykling och 2h övrigt träning.

Mitt stora mål 2020 är att känna mig stark, som motivation är jag anmäld till en snabb sub-grupp till Vättern. Det blir spännande och jag har velat mycket fram och tillbaka om det är ett rimligt mål för mig. Men nu har jag bestämt mig för att köra, jag fick chansen serverad på en silverbricka så det känns nästan lite dumt att inte ta den. Detta återkommer jag till längre fram.

Zwift är den plattform jag använder för vinterträning.

Så i och med detta korta intro är nu mitt bloggår igång, året då jag ska träna mer än tidigare och kanske vågar jag ställa upp i en tävling, 2020 är ett oskrivet blad och jag kan knappt hejda mig med att få fylla bladen på nytt!

Jag har sett framemot detta året och att fått chansen att få vara ambassadör för Cykeltjejer ger mig extra träningsinspiration och pepp vilket jag hoppas kunna dela med mig av.

Är ni nyfiken på mer träning, följ mig på strava; Sanna Lövdahl och instagram @sanna.lovdahl.

2020, nu kör vi!

Veckans pepptips;

 Lifting me higherDougal & Gammer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *