Lägre kaloriintag

Har varit frisk hela veckan och kunnat tränat riktigt bra, men idag åkte jag på feber igen.
Var riktigt taggad inför kommande vecka, tänkte att jag skulle köra en lite mini deff med lågt kaloriintag och att jag sedan skulle gå/springa till och från jobbet, eftersom det fortfarande inte går att cykla enligt min mening men snart så. Är ca 4km och skulle ta ca 53min att gå, men detta får vänta tills jag är frisk igen.
Men mini deffen kör jag ändå, så nu håller jag på att göra några matlådor med kycklingfilé, ris och broccoli. Sedan blir det att variera mellan köttfärs och fisk.
Brukar ni köra dieter, deffa osv? Hur kör ni då och hur länge?

Jag är även en person som älskar att äta lite chips framför tvn när man får tid, så har nu bytt ut det mot något lite nyttigare!

Blomkål och dipp! 🙂