Veckans träning och nya kläder

Min vecka började med en föreläsning med Mustafa Mohamed, väldigt spännande att höra hans historia och hur han kom i kontakt med löpningen från början. Inspirerande att lyssna på någon med så mycket erfarenhet. Vissa saker kan man absolut applicera på sin egen träning även om man inte tränar på elitnivå. Speciellt den mentala biten.

 

Träningveckan har bjudit på mycket löpning, loppsäsongen är här och löpningen kommer ta mer plats i schemat igen. Men även simning och cykling på trainern har hunnits med. Min cykel står kvar i källaren men nu är jag riktigt sugen på att ta ut den. Min plan är att börja cykelpendla till jobbet efter påsk. Vet inte riktigt hur jag ska göra med min trainer bara. Jag älskar att kunna riva av ett pass i källaren. Funderar på att köpa en begagnad cykel som jag kan ha på trainern hela tiden för att slippa byta däck och hålla på när jag vill köra ett pass inne. Vilket lyxproblem …Hur gör ni?

I veckan har vi fått våra kläder från cykeltjejer, det kändes som julafton när paketet kom. Så fina kläder med riktigt bra passform. Jag gissar att det blir många bilder här på bloggen med de nya kläderna framöver.

//Frieda