Välkommen 2020!

Det är så himla roligt att vara tillbaka som ambassadör för Cykeltjejer! Några av er kanske minns mig från 2018 då jag var ambassadör för första gången.
Jag började cykla mountainbike för lite mer än två år sedan och jag har älskat det sedan mitt första tramptag.

I år hoppas jag kunna få en bättre kontinuitet i min träning samt tävla lite mer och min blogg kommer till viss del att få fungera som en träningsdagbok men jag kommer naturligtvis att varva träningsinläggen med andra inlägg också.

Årets första vecka har bjudit på en hel del cykling, på nyårsafton körde jag mitt första träningspass sedan i November efter en lång och envis förkylning. Jag har tappat en del flås men det kommer ju tillbaka! Häromdagen invigde jag årets bästa julklapp, en cykellampa. Jag älskade mörkercyklingen. Det är en fantastisk känsla att svischa fram i mörkret med ljuset från lampan som leder vägen. Det kommer garanterat bli flera pass innan våren.

Gårdagen bjöd på en halvtimme i mörkret, det var ärligt talat svårt att ta sig ut men väl påklädd och ute var det fantastiskt vackert i solnedgången.

Uppland visade sig från sin bästa sida när jag vaknade idag, soligt och ca 1 minusgrad så det blev ett spontanpass med en av mina bästa vänner. Vi fick ihop strax över en timme på frusna skogsstigar i riktig trollskog samt på krispiga skogsvägar. Ett sånt där magiskt pass som ger massor av energi, förhoppningsvis kör vi igen i morgon!

Jag hoppas du kikar in igen, lämna gärna en kommentar om det är något särskilt just du vill att jag skriver om!