Nytt år, Nya möjligheter

Hej,

Gabriella heter jag och det här är mitt första inlägg som ambassadör för cykeltjejer!

Våren 2019 började jag cykla MTB mer kontinuerligt, det började med ett par rundor tillsammans med sambon där jag mest grina, skrek och var riktigt arg på cykeln. Tyckte att stenar och rötter attackerade cykeln. Men envis som jag är bestämde jag mig för att jag skulle klara alla Röda leder (Röda leder är alltså medelsvåra leder med lite mer sten och rötter än blå) på Högbo MTB Arena. På den resan är det och nu är 2020 här och nu ska alla svarta leder bli mina nya röda. Ni märker själv, här finns en riktig tävlingsmänniska. 😉

Så jag tänkte sammanfatta en liten lista över vad jag vill få ut av det här året på min cykel. Så kan vi bocka av i slutet av året vad som blev av. 🙂

  1. Fortsätta cykla för att det är kul. INTE följa ett träningsschema. Jag vill fortsätta cykla och njuta av naturen och den naturliga utveckligen. Utan att bli lat förstås.
  2. En kortare cykeltur är bättre än inget alls. Ofta tänker jag att jag måste cykla minst 2 mil för att det ska räknas. Men det är inte sant. Vem har sagt det? Ingen. Så 30 min i spåret som vi har bredvid huset är mkt bättre än att ligga på soffan. Soffan är också skön men ni förstår..
  3. Våga Våga Våga! Jag ska ta ett snack med mitt mentala jag och våga testa och utmana mig själv. Som jag skrev innan de svarta lederna i Högbo ska jag lära känna bättre och bemästra teknikmässigt!
  4. Besöka Trysil MTB Arena igen! Där var jag med familjen 2019 och dit ska jag igen!
  5. Besöka flertal Mtb arenor runt om i Sverige.
  6. Nu kommer det CYKLA PÅ BAKHJULET, Varför? Jo för är det är riktigt coolt 😉 Bara därför!
  7. Tjejklassikern har jag lovat en vän att vi ska genomföra. Vilket betyder att jag måste vänja mig att cykla på en landsvägcykel innan Juni.
  8. Några lopp kan även komma att bli genomförda. Men inga planer, är spontan och anmäler mig när andan faller in.

Cykelåret 2020 har startat bra och jag hoppas att de har satt ribban för det här året. Här kommer lite bilder från första veckan av detta år.

Snöigt i Dalarna
Pannlampetur
På andra sidan vägen bor jag, bor alltså ett stenkast från stigar att leka på.