En Nyårskaramell!

Spännande grejer har hänt!

I onsdags satt jag och avverkade mitt första pass för året då jag fick en förfrågan från Team SZ om jag ville vara med och köra för deras team. Spännande! Speciellt när vi står framför både Tour de Zwift och SweCup.


Jag har redan fått möjligheten att testa ett TTT, Team Time Trail! Vi var 6 tjejer i laget på startlinjen i torsdags, efter 2/3 var dock en tjej tvungen att bryta, vilket innebar något tätare förningar. Jag tyckte dock att det gick stabilt och att jag orkade med alla mina förningar. Det var kul att prova men jag bör nog träna lite mer på att ligga i draften samt på att kliva fram lagom mycket, utan att dra isär laget..


På torsdag drar SweCup igång, och på lördag går första Tour De Zwift racet. SZ tjej-team har blivit inbjudet till att köra Tour de Zwift Pro-Am, där det bara är inbjudna lag som kör. SZ har plockat ut 10 tjejer ur teamet och det känns riktigt häftigt att få vara med på ett hörn, av de 10 blir det 5 uttagna till varje race och även om jag blir bänkvärmare alla 4 racen känns det otroligt häftigt när jag vet vilka jag har bredvid mig i laget!


Det blir helt klart en extra morot och pepp att få köra under SZ framöver!


Ride on alla Cykeltjejer!


Veckans pepptips – Ilkay Sencan, Dynoro

https://open.spotify.com/track/4OgwXdylh75fHfwUzJTUqg?si=K5mxbYDDRtOI0XnhvzvVDg