Måndag igen…

Då var det måndag igen! I lördags tog Rob och jag oss ut på en löprunda. Jag har haft lite problem med ena höftbenet de senaste två månaderna.  Att du inte kollat upp det tänker de flesta och ja, det borde jag såklart ha gjort men tänkte att det blir nog bra av sig själv och jag kan springa mig fräsch – vilket inte funkade, visade det sig efter förra helgen då jag knappt tog mig ur sängen och väl uppe gjorde det ont bara att stå… Vila från löpning har hjälpt men också ett par nya Sofia-anpassade skor kommer nog göra susen 🙂 än är det inte helt bra men betydligt bättre så jag är hoppfull att jag kommer kunna fortsätta springa. Ett av mina mål i år är ett maraton och jag hade sikte på en terrängmara i Kristinehamn i början av maj men jag kanske får ta det kortare 24km-ersvarvet istället om inte min kropp läker superfort?

 

Vilken härlig söndag det var! Här i Värmland sken solen från en klarblå himmel och det kändes faktiskt ganska varmt i luften. Vi tog oss ut på en liten längdskidtur men det var nog för lite snö så vi bytte skidorna mot cyklar och körde MTB på landsvägar. Landsvägscykeln kommer dock få vänta på trainern tills gatorna är ordentligt sopade från punka-stenar. Vi var ute i lite drygt två timmar och körde på skapligt vissa delar och det var skönt att få upp pulsen.

 

Jag hade på mig underställ, den långärmade cykeljackan, en vinterjacka, shorts från Kalas, yllestrumpor, skidhandskar och överdragsbyxor och det var nog ett lager för mycket. De shortsen jag hade på mig har jag tvättat några gånger nu och de har hållt formen perfekt. Dessutom är padden väldigt skön, precis lagom vid för min rumpa 🙂

I morse snöade det när jag cyklade till jobbet. Hellre det än regn men det fick gårdagen att kännas vääääldigt avlägsen…

Glad påsk och hoppas du också kommer ut på cykeln!