Sista långpasset inomhus

Förra veckan började jag cykelpendla till jobbet och i fredags passade jag på att myscykla runt i stan och göra ärenden medan solen lyste med sin närvaro, så himla härligt!!☺☀

Racern står fortfarande kvar inomhus och cykelträningsmässigt har jag hunnit med ett trainerpass, ett spinningpass med triathlonklubben och ett 3h långt spinningpass på Nordic Wellness. Förhoppningsvis det allra sista långa passet inomhus då planen är att plocka ut racern till helgen för en premiärtur om vädret tillåter:)

Långpasset gick i alla fall över förväntan?

3h inomhus går inte att jämföra med 3h utomhus men det hjälpte att instruktören hade energin på topp hela passet, att det spelades hög peppande musik och jag körde dessutom passet med energi i en av mina flaskor. Jag brukar annars aldrig göra det på träningar utan på sin höjd byta ut vatten mot resorb, men efter föreläsningen med Maurten för ett tag sen har jag tänkt om och jag upplevde att jag lyckades hålla både bra fokus och bra tryck i benen hela passet:) Riktigt nöjd med det☺

Men nu kan vi väl alla hålla tummarna för att våren har kommit för att stanna så att långpassen fortsättningsvis kan trampas utomhus?!☺?‍♀️☀ Eller har ni redan börjat?:)

Ha en härlig start på veckan allihopa?
/Elina

2 reaktioner på ”Sista långpasset inomhus

  1. Är du i Göteborg? Hörde att Nordic hade ett 3h cykelpass igår (söndag). Nästa gång hoppas jag kunna gå! 🙂

Kommentarer inaktiverade.