Har drabbats av livspusslet

Jag har ju hört att andra pratar om det, men inte tänkt att det skulle hända mig. Det här med att annat än träning propsar på ens tid och att man inte hinner med alla pass man skulle vilja göra. Det smarta hade kanske varit att inte boka in en massa resor och tävlingar under den här våren eftersom jag har ett nytt jobb som jag vill komma in i så snabbt som möjligt, och eftersom det ju tar en del energi att vara ny på jobbet. Men jag vill inte prioritera bort att åka på träningsresor och jag älskar ju att tävla, så det vill jag inte kapa bort ur livet heller! Så det känns okej att det blir lite hetsigt med någonting inbokat varje helg.

… Men så ändras livet litegrann, en ny person kommer in i livet som man vill göra plats för, och precis DÄR körde allt ihop sig! Haha. Nej nu tar jag i, det har inte kört ihop sig, men det behövs plötsligt en del planerande och effektivitet för att hinna med allting man vill. För det är saker jag VILL göra alltihopa, jag kan inte klaga över några tråkiga ”måsten”, utan jag har helt enkelt för mycket roligt på gång! Och jag är inte van vid det. Och då har en hel del träning råkat falla bort. Och även om jag tycker att det är helt okej och rimligt att prioritera vänner en kväll, eller att prioritera att städa när hemmet verkligen, verkligen behöver det, så tycker jag verkligen inte om att jag då inte tränar. Det känns inte bra i kroppen eller i huvudet. Så hur sjutton gör man? Hur prioriterar man mellan saker när man vill prioritera allt? Jag har inte kommit på lösningen än, bara insett att jag nog måste börja planera bättre. Kanske sätta sig ner varje söndagkväll och göra något schema över hur veckan ska se ut. För att bara ta det som det kommer har inte blivit så bra, jag blir bara stressad och frustrerad. Hmmm. To be continued.