Alina är här igen

Hej på er!

Länge sen jag skrev något här, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Åkte på en förkylning och halsont för två veckor sedan, vilket ledde till att det inte blev någon träning på en vecka. Men innan det hann jag med årets första intervallpass ute på min superhoj, man glömmer lätt hur det känns att sota ur lungorna på riktigt!

Jag har rullat igång träningen sakta men säkert från och med slutet av förra veckan, känns skönt att få hoja igen. Spenderade min påsk i Motala med min familj och vänner, passade även på att hoja lite stig där innan jag och min vän Malin åkte hem till Falun igen. Här har vi fortfarande massor snö, ingen stigcykling här inte!

Säsongen rullar igång om en vecka, nere i danska Morsø! Det ska bli skoj att få börja säsongen, jag är lite nervös såklart, men ser fram emot att rulla igång den här säsongen och se vad cykeln och jag har att ge 2018! Så travel life börjar nu igen, blir mycket resor och leva i en resväska, men av någon anledning är det en livsstil jag trivs med, för när man väl får vara hemma uppskattar man det ordentligt!

Ha det!

// Alina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *