Nostalgitankar.

Hur många av er kommer ihåg eran första cykeltur? Alltså nu pratar vi långt tillbaka, till du satte dig första gången i livet på en cykel och skulle lära dig.
Jag kommer till och med ihåg vilken färg min första cykel hade.
Jag var 3 år gammal och cykeln var svart med gula blixtrar. Man cyklade runt och runt området där man växte upp, dag ut och dag in. Tills man kände att nu vill jag ta bort stödhjulen från cykeln, så jag stod inne med pappa i garaget och skruvade lös båda stöden. Sedan var det bara ut på vägen igen för att lära sig att hitta balansen, så självklart det första man gör när man sätter sig på cykeln är att åka rakt ned i diket.
Men tur att man var envis och hoppade upp på cykeln igen.
För hade man inte varit envis så hade man kanske gett upp det.

Vad är det egentligen som gör att man blir så tjurig? Hade man inte tyckt att det är så roligt så hade man nog aldrig fortsatt kämpat, eller hur?
Så vad är det som egentligen gör det så roligt? Jag anser att det är farten som är det bästa, du gör det till det du vill. Vill du mys cykla så gör det, vill du cykelträna så absolut. Det tar dig fram och det är aldrig någonsin enformigt, enligt min mening!

Hade jag haft en bild på mig och min coola cykel från när jag var liten, så hade jag laddat upp den!
Istället så får ni en härlig bild från i somras!

// Therese