Blött, skitigt och så roligt ! Äntligen MTB premiär !

Bara att kunna sätta pulsklockan på styret och välja MTB, det är känsla det !

 

Det var inte bara MTB premiär idag utan också invigning av mina nya cykelkläder från cykeltjejer.se
Jag har längtat sen den dagen kläderna kom !

 

I veckan gjorde vi ordning cyklarna för att enkelt sticka ut vid tillfälle under helgen. Jag hade såklart hoppats på fler turer, men lördagen blev en hackad dag då vi även renoverar ett rum huset och lördagens arbete medförde merarbete. Men desto mer taggad till att det skulle bli söndag och att nu var faktiskt premiären mer ett faktum.

Vi hade inte direkt en plan för dagens cykeltur mer än att utforska var vi kan cykla framöver. Eftersom vi är nya området har vi dålig koll på var man kan hitta det man söker efter utifrån vad man ska köra för träningspass. Vi lyckades hitta det mesta och det bästa är att vi har nära till allt. Vi kommer kunna cykla blandad asfalt, stig och backar, vad mer kan man begära?

Vår utforskar tur blev ca 20km och det på blandat underlag som ni förstår. Det enda jag kunde tänka på var att jag ville cykla mer och jag hade ett leende på läpparna och jag bara längtar till om två veckor då det är dags för MTB läger på Omberg. En hel helg med bara cykling i naturen !

När man haft sådär sjukt roligt i blöt terräng så återstår bara det tråkiga… tvätta cykel och kläder. Men desto roligare nästa gång man ska ut och veta att allt är good-to-go !

Lite cykelbränna på dom här bleka benen skulle inte vara fel nu 😉

2 reaktioner på ”Blött, skitigt och så roligt ! Äntligen MTB premiär !

Kommentarer inaktiverade.