Premiärturen

 

Då var den första turen för året gjord och ja äntligen är det vår på riktigt!

Och inte bara cykelpremiär utan även premiär för de nya cykelkläderna ?? Jag som även innan dessa cykeltjejerkläder kört i märket kalas visste att de skulle vara kanon 😉 har en hel del sedan tidigare och använder dem gärna och ofta och tycker de är både snygga, sköna och funktionella. I dag fick jag till och med mixa och matcha lite nytt och gammalt för att slippa frysa om rumpan så jag tog ett par äldre kalasbyxor som är lite flossade på insidan och det visade sig vara helt rätt val i dag, även om plusgraderna visade tvåsiffrigt brukar det kyla på i vinden så benvärmare, flossad bib, undertröja, långärmad och vindjacka fick åka på i dag och jag valde som sagt rätt, cyklade bekvämt utan att varken bli för varm eller frysa.

Turen blev några mil lång och det kändes bra att bara få trampa på och känna på cykeln igen, det var ett tag sedan sist. Och som vanligt så kändes allt bra, ja så bra det nu går med galet tunga ben från gårdagens träningspass. Jag trampade i alla fall på och njöt lite av att få cykla ute igen, solen och den friska luften gjorde mig gott och cykeln betedde sig alldeles exemplariskt, inga missljud eller konstigheter så nu är det bara trampa vidare och så blir det en service om ett par veckor där allt ska gås igenom innan racedagen som närmar sig med stormsteg.

Summerar helgen och ja det viktigaste blev iaf gjort… premiärturen på cykel, dessutom  tränade jag mina två instruktörspass, klämde in lite spontansimning och sist men inte minst avrundade jag helgen med en timmes yinyoga nu på söndagskvällen. En härlig helg går mot sitt slut och nu är det bara den välbehövliga sömnen kvar innan en ny arbetsvecka startar igen, kram och god natt!