Släpp cyklarna fria det är vår!

Cyklister på vägarna är ett härligt vårtecken tycker jag. Nu ska bara gatorna sopas lite mer så kommer i alla fall jag känna mig säkrare på cykeln.

Jag har haft en fullspäckad vecka och tyvärr har några träningspass fått lida. Jag brukar alltid planera min kommande vecka på Söndagar både vad gäller träning, privat och jobb. Men ibland håller inte planen och då får man vara flexibel. Jag valde tex att springa till och från jobbet i Onsdags för att få in två av mina löppass under veckan när jag insåg att jag annars skulle missa mina planerade distanspass. Jag har lite drygt 9km en väg, perfekt för transportlöpning tycker jag.

Igår cyklade jag på trainern efter jobbet. 3x20min tröskel och totalt 90min. Ett bra och jobbigt pass. Nu hoppas jag att jag ska slippa sitta på trainern framöver. Idag bytte jag däck och gjorde iordning cykeln för utesäsong. Jag blev inspirerad av Elina och bestämde mig för att prova att byta däcket själv utan hjälp och det gick utmärkt. Nu måste jag bara göra det några gånger till så att det går snabbt att byta slang om olyckan skulle vara framme.

 

Kanske ses vi ute på vägarna framöver?

//Frieda