Blir man starkare med snygga kläder, även om ingen ser en?

I helgen hade jag den snygga cykeltröjan med Cykeltjejers design på mig. Det gör något med en, det där med att känna sig lite snyggare eller coolare än vanligt. Är det inte konstigt? Jag var ute i skogen på MTB, helt ensam. Och min tröja gjorde benen starkare, och mig lite modigare. Jag vill egentligen inte vara sån. Jag förespråkar att man kan ha på sig vad som helst när man tränar. Inte behöver man en massa dyra sportspecifika kläder på sig för att cykla. Men om de där fräsiga kläderna gör en snabbare och starkare så är det kanske värt det. Nackdelen är förstås att man gärna stannar för att ta selfies när man känner sig så där stylish (haha)!

 

För att spä på det hela har jag köpt ett par nya cykelglasögon. De hanteras just nu av postnord. Återkommer med om de också gör en snabb 🙂

Är det så för er också? Att kläderna påverkar en när man är på cykeln…