Cykelkläder sätts på prov!

Under våren och hösten upplever jag att det är grymt svårt att klä sig rätt. Dvs inte klä sig för varmt och inte klä sig för kallt och det är ju lätt..eller inte alls 🙂 Jag brukar bli väldigt varmt så mitt ”problem” är oftast att jag kokar över och har svårt att få ur värmen och det är jobbigare än att frysa upplever jag.

Igår (11april)körde jag kortbent och utan skoöverdrag (ca 12grader ute)det var inga problem. Hade heller inga handskar på mig eftersom det oftast blir på tok för varmt. Stod och funderade på vad jag skulle ha på mig på överkroppen. Underställströja och sedan kortärmad tröja och armvärmare men sedan, vad skulle det yttersta skalet vara? Jag brukar gilla lager på lager så att man kan plocka av sig men när jag stod där och skulle klä på mig kom jag på en sak. Jag hade ju vunnit en jacka från CYKELTJEJER 🙂

Jag vann den tidigare i vår men våren har varit lite för kall men nu var det dags för den att sättas på prov!

Jag gillade att jackan var tunn, alltså den passar perfekt för våren och hösten men kanske lite för kall för vintern. Men kläder på vintern är oftast inte så svårt som denna årstiden. Sköna muddar både vid midjan men även vid armarna. Jag gillade detaljerna och jag gillade känslan av att den andades och inte gav mig den instängda känslan. Skulle jag behöva ta av mig jackan så är den så pass tunn att den passar perfekt i fickan på ryggen. Kul att jackan överträffade mina förväntningar och kul att få testa plagg som jag kanske inte annars hade tittat på eller testat. Kul 🙂

 

Tummen upp för jackan!

Vi ses!/emma