Våren är här

Veckan som gått har bjudit på utomhusträning både på landsväg och i SKOGEN. Så himla härligt! Våren är äntligen här.

Bland annat körde jag ett intervallpass tillsammans med maken och några vänner i tisdags.

Vi körde fyra vändor på en grusväg som är ca 4km och det var hård motvind åt det ena hållet. Konstaterade att jag blivit bra mycket starkare än förra säsongen och kunde nöta på bra mot vinden däremot är jag fortfarande långt ifrån snabb och hamnade alltid ett par meter bakom dom andra under medvindssträckan. Den fortsatta träningens ledord är KADENS!

I lördags kördes säsongens hittills roligaste pass nämligen teknikträning i en solig skogsbacke. Trots att jag är dunderförkyld hade jag fantastiskt kul. Jag har fått mycket bättre teknik i terrängen och faktiskt blivit lite modigare. Det är så mycket lättare och roligare när man vågar attackera stigarna litegrann.

Mitt problem nu är att jag blir så glad och förvånad när jag klarar ett nytt moment att jag tappar fattningen och antingen kovälter eller måste stanna för att jag glömmer bort vart jag ska men det ger väl sig ned tiden! Det är bara att skratta åt eländet!

Fikapaus i solskenet.

Denhär veckan väntar fortsatt träning om förkylningen tillåter, idag är jag faktiskt till och med hemma från jobbet och kurerar mig.

Om allt går som det ska planerar vi att provköra Ottarsbanan på lördag där jag startar mitt första lopp om 3,5 vecka. Oerhört pirrigt! Jag hoppas på att kunna bjuda på lite rörligt material från den träningen om det finns någon som är intresserad. Vi hörs i veckan! ♥️