Cykelpendla

Det var ju det där med att få tiden att räcka till. Åter igen vill jag slå ett slag för transportträning. Jag cyklar till och från jobbet några dagar i veckan nu när våren äntligen är här och gatorna är någorlunda rena från grus.

Jag har svårt att få in långa cykelpass under veckorna och tänker att många bäckar små… Jag har fördelen att ha både dusch och allt man kan tänkas behöva för att fixa frisyren på jobbet, väldigt lyxigt!

När jag cyklar hem väljer jag ibland en omväg för att få lite extra tid på cykeln. Det gjorde jag i Lördags, det var så härligt att cykla i eftermiddagssolen och när jag kom hem blev det grill och ett glas vin. En väldigt bra Lördag.

Höll sonen sällskap när han duschade, passade på att vila benen 🙂 Man måste ha balans i livet.

Tillbaka till cykelpendlingen. Jag försöker alltid packa väskan kvällen innan, så att allt är klart och jag slipper stressa på morgonen. Jag cyklar alltid i träningskläder så att jag kan ta i ordentligt och frukosten äter jag på jobbet. För att inte behöva ha en alltför tung väska så har jag alltid ett par extra skor stående på jobbet. Matlådan försöker jag ta med dagen innan. Man får planera lite så funkar det bra.

Havregrynsgröt med hallonsylt och mandelsmör till frukost.

 

Har ni fler tips på hur man lätt får till cykelpendling?

//Frieda