en kärlekshistoria!

Sommaren 2013 var jag ute och körde intervaller tillsammans med mina klubbkompisar. Allt kändes väldigt bra, det gick väldigt fort men plötsligt tog det stopp..på riktigt. Kommer inte ihåg vad som hände, jag svimmade av och vaknade först när jag låg på sjukhuset mörbultad och yr.

Tjejvättern 2017 – Starka tjejer som rullade in på 2:47

En kille på 19år arbetade på en gård vi körde förbi och han bestämde sig för att ta en tur med bilen, precis när jag körde förbi. Det blev tvärstopp och jag föll mot marken. Onsdagen den 10juli 2013 förändrades mitt liv. Men jag ska inte säga att det blev till det sämre, det blev bara annorlunda. Resan tillbaka tog tid och efter ett år var jag tillbaka och kunde arbeta 100% igen. En lång men nödvändig resa.

Jag fick en ny cykel på försäkringen, en Scott Contessa, en cykel jag verkligen gillade trots de lite tjejiga rosa detaljerna. Den cykeln fick dock en hård start i vår relation då den ramlade av bilen och gick sönder. Fick tag i ett nytt exemplar och när cykeln var hel igen bestämde jag mig för att sälja den. Jag ville ha en cykel med elektroniska växlar och jag hittade precis den cykeln jag ville ha, en Canyon Aeroroad SLX – en matt svart ram utan andra färger eller detaljer, helt perfekt.

Träningsläger Båstad maj 2017

Jag älskade den från första stund och den passade mig som handen i handsken. Samma vecka som min cykel skulle komma, kom en utbetalning från försäkringsbolaget på nästan exakt samma summa som jag fick lägga mellan för min cykel. Det var meningen att cykeln skulle min! Där och då startade vår relation, min cykel och jag. Jag älskade den och har inte tänkt lämna ifrån mig det på länge 🙂

Vi hörs! emma

Min cykel och jag 🙂