Cykeltorsdag, idag ackompanjerad av tusen tankar

Vanligtvis när jag cyklar mina intervaller har min hjärna två lägen: ”aaaarrrrgghhhh ooufffff gahhhh” eller ”åååååh så himla fint det är med solnedgången och åkrarna” (intervall vs återhämtning). Under dagens cykelpass hoppade tankarna hejvilt, det var som en radioteater i skallen. Typ såhär: Åh vad härligt det är att cykla, hur kunde jag någonsin vara opepp på detta – jösses det är alldeles för kort tid kvar till borås triathlon, det här är ju jättejobbigt – åh vad avis jag är på de som ska köra halvironman i Marbella i helgen, jag vill också tävla – man kanske skulle lägga ner det här med triathlon, det hade ju varit rätt skönt att bara skita i träningen – gud vad stark jag är – gud vad svag jag är – åh vad härligt det är att träna – det kommer säkert gå skit på ironman så lite som jag tränat i år – man kanske skulle köra Vätternrundan ändå – nämen är det redan slut, jag är ju inte ens trött. Intressant att höra sig själv pendla mellan hopp och förtvivlan ca 17 gånger inom loppet av en timme. I slutändan var jag ändå rätt nöjd med passet, mig själv och min fina graf.

Ca 10min Zon2
2*(5min Zon3 + 1min Zon2)
4*(5min Zon4 + 1min Zon2)
Ca 20min Zon2

1 reaktion på ”Cykeltorsdag, idag ackompanjerad av tusen tankar

Kommentarer inaktiverade.