Spa för både mig och cykeln

Ännu en vecka har gått och några riktigt sköna cykelpass har det blivit. Både inomhus och ute i solen, älskar att värmen har kommit.

Idag har jag dock haft en vilodag och passade på att lyxa till det både för mig och cykeln. Jag har gjort pedikyr, något som jag försöker göra regelbundet. Löparfötter är ju inte direkt kända för att vara vackra och inte blir det bättre av att stå upp hela dagarna och sedan klämma in fötterna i cykelskor 😉

Sedan var det cykelns tur att bli fin. En ordentlig tvätt ute i solskenet blev det.  Jag håller fortfarande på att vänja mig vid allt ”runtomkring jobb” med cykeln. Löpningen är ju så enkel, bara snöra på sig skorna och springa iväg. Men jag lär mig. Jag vill så gärna kunna själv och inte alltid behöva be om hjälp med tex byte av däck och rengöring av kedja etc. Känner nästan att jag skulle vilja gå en kurs, någon som kan tipsa?

        

Tävlingsnerverna gör sig fortfarande påminda och jag känner att det är svårt att fokusera på två lopp som går så nära inpå varandra med helt olika fokus. Varannan dag känner jag att jag ska lägga ner och varannan dag är självförtroendet på topp. Jag har svårt att acceptera att jag inte kan lägga lika mycket tid på träningen som någon som inte har familj, barn, hus och företag. Jag hade också önskat att det var några fler veckor mellan Göteborgsvarvet och Borås Triathlon men nu är det som det är och jag ska nog klara av att ladda om på två veckor ändå.

Hoppas att ni haft en bra vecka, vi hörs!

//Frieda