Tävlingar – äntligen!

 

Nu ska den dra igång – tävlingssäsongen! Det ska bli jätteskoj att äntligen komma ut på några lopp. Mitt mål för i år är masters NM i början av augusti så jag hoppas kunna komma i bra form tills dess. Förra året gick det i Randers, Danmark på kuperade, jättetrevliga banor och jag hoppas kunna åtminstone matcha mina två silvermedaljer från förra året. I år går de loppen i Norge.

Imorgon ska jag köra ett lokalt MTB-lopp som är del av Värmlandsserien. Tyvärr missade jag första omgången av landsvägsserien eftersom jag var i Trysil men 29 maj får jag en ny chans i ett tempolopp. MTB-loppet är kort och det passar mig, MTB är inte min starkaste sida… Det ska ändå bli skoj att prova på och det är kul att de lokala cykelföreningarna ordnar lopp under veckorna.

I helgen ska jag till Västerås och köra Mälarcupen. På lördag är det tempo och på söndag landsväg 🙂 mina hjul har blivit ombyggda och jag fick tillbaka dem för någon dag sedan och det första jag gjorde var en tur på tempocykeln, vilket också var första turen på den sedan i början av september på amatörs-VM i Frankrike. Kanske inte de bästa förberedelserna men det finns inget att göra åt saken nu.

Helgen efter Västerås ska jag till Vänersborg, även där är det lopp två dagar i rad. På lördagen är det grand prix och på söndagen är det landsväg. Efter det Valmetrundan här i Karlstad och ett par deltävlingar i Värmlandsserien. Totalt åtta cykellopp i maj! Och om jag räknar med ett löp-/skidlopp och terränglöpningen jag gjorde förra helgen blir det 10 lopp på 28 dagar…! Jätteskoj 🙂

Facebook Comments

2 reaktioner på ”Tävlingar – äntligen!

  1. Lycka till Sofia! Låter så kul att vara stark och modig nog att kunna tävla. Ska bli så spännande att läsa om hur det gick sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *