Cykelförvaring i lägenhet

Efter att i några år ha funderat på hur jag smidigast förvarar mina cyklar har jag nu äntligen hittat en lösning jag är nöjd med. Till att börja med kan jag säga att jag helt garanterat vill ha dem i lägenheten. Min kille föreslog att jag skulle flytta ner en av dem i förrådet, och fick till svar en min som betydde att det var mer troligt att han själv fick flytta ner i förrådet. Hur som helst, jag har funderat på lösningar där man ställer cykeln på högkant upp mot en vägg, men det har varit svårt att få till utan att cyklarna blir för mycket i vägen, och eftersom väggarna måste vara av rätt material. I perioder är ju en cykel alltid monterad på trainer, så då har problemet varit tillfälligt löst, men annars har alltid någon fått stå ovärdigt lutad mot någon byrå. Anledning till att jag vill ha cyklarna i lägenheten är dels för att jag är för rädd om dem för att våga ställa dem obevakade någonstans, även ett förråd, men också för att jag är lite förälskad i alla mina cyklar och älskar att se dem varje dag! Det blir också enkelt och smidigt att ta sig ut på dem och jag blir tvungen att hålla dem rena och fina, så de inte skitar ner hela vardagsrummet. Nu ser det ut såhär hemma hos mig och jag är superdupernöjd:

 

Två små enkla mekställ från Jula och ett större mekställ från Biltema, och så var det klart! Hur förvarar ni era cyklar?

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *