Cykelutflykt till Marstrand

Alltså wow vilken värme Sverige bjuder på😍☀ Att den dessutom sammanföll med en långhelg av ledighet var helt underbart☺

Just nu är jag inne i en cykelperiod där jag försöker få in ganska långa cykelpass. Jag tränar som jag skrivit tidigare för en Ironman och då gäller det att bli så bekväm som möjligt med att cykla långt:)

Samtidigt, när värmen och semesterkänslorna slår på så vill man ju passa på att ”mini-semestra” lite, göra utflykter och äta glass i solen:) Jag tycker inte man behöver välja det ena eller det andra så i torsdags så gjorde jag och en vän en superhärlig cykelutflykt till Marsstrand:)

Det var en SÅ härlig dag! Mallisklass skulle jag säga☺

Solen värmde på, det blåste lite lagom svalkande, sällskapet var supertrevligt och vi trampade på i ett ganska behagligt tempo med två färjor som lite lagoma pauser innan vi efter 5 mil var framme i Marsstrand.

 

Där blev det självklart en lång cykelfika, som en riktigt bra cykelutflyktsdag alltid borde innehålla i min mening, och en promenad med cyklarna längs vattnet innan vi cyklade samma väg hem igen:)

10 mil in på cykelkontot fick jag därmed utan att det egentligen känts som träning en enda gång utan bara som en härlig utflyktsdag. Och vilken boost för motivationen de där rundorna ger som inte behöver vara superjobbiga:)

Har ni några bra utflyktsrundor att tipsa om? 🚴‍♀️☀ Ha det härligt i solen. /Elina

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *