Redo, fast inte redo, men ändå redo!

För att inte känna mig så redo för tävling så börjar jag ändå känna mig redo för tävling! Den här försäsongen har kanske inte blivit som jag föreställde mig för ett halvår sen. Jag har kanske inte cyklat alla långpass jag borde ha gjort, och jag har inte kunnat göra all den löpträning som jag hade behövt. Men jag har ändå fått några långa cyklingar på Fuerteventura under vintern, några 3-timmarspass här nu senaste månaden, och förra veckan körde jag ett 1,5-timmespass där jag låg i den effekt jag tänkt ha på halvironman, och det kändes ändå rätt stabilt. Vad gäller simningen har jag fått till flera bra utomhuspass sista veckan, så nu känns det inte lika ovant och kaosartat med öppet vatten som för bara 2 veckor sedan, så där får jag nog ändå anse mig hyfsat redo. I löpningen så gjorde jag ett liiiiiite längre pass i helgen, bara 12 km, men det var ändå så pass långt att jag blev trött, blev tvungen att pusha igenom tröttheten, och sedan hann bli pigg igen. Så det passet avslutades med en bra känsla! Om två veckor är det nu alltså Borås triathlon på halv ironmandistans, så 1900 m simning, 9 mil cykling och 21 km löpning. Förra året körde jag samma distans i Vansbro, då var banan helt platt och det tog mig 6 timmar och 10 minuter. Då dundrade jag till med en (för mig) supercykling och gick käpprätt in i väggen på löpningen. I Borås är cyklingen rejält kuperad, och jag vill inte göra om misstaget från Vansbro, så jag räknar nog med en sämre tid i år. Trots att jag nog borde vara lite starkare? Hur som helst, sportdryck och en helt drös med gels är inhandlad, snabba hjul ska jag få låna av en kompis, cykelskorna glömde jag hos mina föräldrar i helgen men syrran tar med dem till tävlingen, har inte bestämt än vad jag ska ha på mig under tävlingen, har inte kollat banskissen över huvud taget…. Så där ligger vi till ungefär! Dags att skriva packlista och en lista på allt som ska göras i varje växling. PEPP!!!!

2 reaktioner på ”Redo, fast inte redo, men ändå redo!

  1. Åh va spännande! Om du vill får du gärna dela med dig av listorna. Jag behöver hjälp!!! ? jag börjar bli livrädd för Borås. Vet inte vad jag har gett mig in på ??

    1. Åh, bra att vi är flera nervösa, haha! Listor kommer i veckan!! 😀

Kommentarer inaktiverade.