Elcykel

Hur många har provat elcykel här? Det börjar bli mer och mer populärt.
Har aldrig provat det förns idag, då en vän har en och jag ville gärna testa för att se hur den fungerar.

Tyckte den var lite rolig, för har alltid trott att elcyklarna hjälper en att cykla, men du kan även bara gasa utan att behöva trampa. Så det blev som en lättare moped.

Jag kan anse att man absolut inte får någon motion av dem, utan den är mer vänlig för miljön. Jag vet inte, det finns säkert fler fördelar med det. Men jag kommer aldrig införskaffa mig en elcykel, mest för att jag gillar motståndet som man får ibland med en vanlig cykel. Att man får faktiskt kämpa och man får riktig motion.

Men om ni har tankarna på att skaffa en, så vill jag att ni läser denna artikel innan och kollar filmen.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/amnesty-barn-slavar-i-koboltgruvorna

https://www.aftonbladet.se/tv/a/239289

Vet att detta även gäller mobiler och bilbatterier. Men jag kommer bojkotta en sak i alla fall, vet att det blir lite dubbelmoral.. 😉