Mors dag och brickpass

Igår var det ju Mors dag och min present till mig själv var ett riktigt härligt brickpass. Först 6 mil på cykeln följt av några km löpning. Riktigt härligt! Vädret var perfekt och kroppen kändes pigg trots många långa dagar på jobbet och mycket cykling under veckan.

 .  

I helgen är det som sagt Borås Triathlon och det är dags att dra ner lite på mängden träning. Jag är noga med sömn, mat och vätska under veckan som kommer men ändrar inte min kost nämnvärt. Det blir mitt första lopp som jag kommer vara igång så många timmar och det ska bli intressant att se hur kroppen klarar det. Som jag sagt innan så är det simningen som är värst för mig, så jag är glad att det momentet kommer först. Imorgon ska jag ha lite genrep på simningen med min fantastiska simfröken Ewa. Min klubb som jag tränar med anordnar ”prova-på-triathlon” imorgon och Ewa har lovat att simma sträckan tillsammans med mig. I gengäld ska jag hjälpa henne runt på löpsträckan. Fint ändå att man kan hjälpa varandra med det man är rädd för.

Jag har inget tidsmål på Borås Triathlon. Jag har ingen aning vad som väntar och det skrämmer mig lite men nu är det bara att köra och lita på att träningen som är gjord är tillräcklig. Målet blir att ta sig runt och att ha kul.

Det känns roligt att det är några fler av cykeltjejerna som ska köra samma lopp. Kanske hinner vi peppa varandra innan start. Vi hörs igen efter Lördag. Åter igen, håll tummarna!

 

//Frieda

 

 

 

2 reaktioner på ”Mors dag och brickpass

  1. Klart vi ska peppa varandra på lördag! 🙂 avi ses bog ikväll på Råda också☺️??❤️

Kommentarer inaktiverade.