Cykla på mina vänner!

Finns det ett bättre sätt att starta dagen på eller veckan på också med för den delen, än på sin cykel?

Kom på mig själv i morse att jag cyklade till jobbet med ett leende på läpparna. Sa god morgon till varenda människa jag träffade – folk måste tro att den morgonpigga morsan på cykel är lite knäpp. Härligt 🙂

 

 

Som ambassadör för Cykeltjejer känns det extra kul att ha en uppsättning kläder som jag verkligen tycker om och som jag med glädje bär. Att det sedan står just ”Cykeltjejer” i rumpan tycker jag är lite kul. Kanske provocerar det någon eller kanske är det någon som ser mig på morgnarna och kanske är det så att jag kan inspirera få någon till att våga testa?

Jag vet att det kan sitta långt inne att våga testa, att våga ta på sig de där tighta kläderna och våga testa något nytt. Det gör att jag tycker att det är extra kul att vara ambassadör och extra kul om det är någon som jag kan inspirera. På tal om att testa något nytt så ska jag hålla i ett intro-pass på torsdag, årets andra pass i vår klubb. Det brukar vara en grupp med härliga, öppna och nyfikna människor så det ser jag fram emot. Återkommer med rapport efter det 🙂

Ha en fin cykelvecka tills vi hörs och ses!

emma