Sommarplaner

Vilket härligt träningsväder det varit de senaste veckorna! Just nu jobbar jag på formen inför masters-NM i Norge i början av augusti och hade nog räknat med betydligt kallare och blötare kvällar J jag har dessutom kommit ut på tempocykeln några gånger och ska försöka hålla i och träna på den någon gång i veckan, varje pass gör en otrolig skillnad nu i början. De övriga passen jag vill få in i en idealisk träningsvecka är åtminstone en snabb gruppträning om med 1.5-2 timmars högt tempo och puls, ett baspass på över 3 timmar där jag kör distans, ett intervallpass med tabatas eller andra intervaller samt en joggingrunda. Anledningen till joggen är att jag vill springa Karlstads stadslopp i mitten av juni och helst få en skaplig tid och det är rätt kul att blanda upp träningen en del.

Den 6 juni ska jag köra Två sjöar runt i Sunne. Om du funderar på ett härligt träningslopp kan jag rekommendera det! Jättefin, lite kuperad runda i vackra Värmland.

Häromdagen frågade en person i en av mina cykelklubbar om jag ville köra Halvvättern den 9 juni så det blir skoj det med! Jag är lite osäker på var ribban är lagd rent tidsmässigt men oavsett ska det bli kul att ta del av lite av Vättern-stämningen. Min pojkvän Rob kommer med han också.

För bara någon timme sedan bokade jag en resa till Belgien, några av mina före detta lagkompisar ska dit och tävla i någon månad och det ska bli nog så kul att träffa dem! Det blev något av ett spontanbeslut att åka men det var enda chansen jag skulle få att träffa dem innan november när jag är i Australien så även om det bara blir några dagar med dem känns det värt resekrånglet. De hyr ett hus någon timme väster om Bryssel i vad som verkar vara något av cyklingens center i Europa.

Vi hörs!

1 reaktion på ”Sommarplaner

Kommentarer inaktiverade.