”Cyklar ni så springer jag”

Har förberett mig med att löpträna nu ett tag, för idag så taggar vi till att springa Sollefteå ruset. Ungefär som vårruset, fast Sollefteå har sin egna! Den är på 5 km bara, men är bra för en person som egentligen inte tycker om att springa men försöker ändå 😉
Nästa vecka blir det vårruset på tid så man får en startplats på Tjejmilen, så då är Sollefteå ruset en bra liten tränings fun run.

Det som jag tycker är extremt tråkigt är att jag försökt att arrangera så vi skulle vara många till att springa detta, alltså anmäla oss som grupp. Fick tag i ca 10-12 st som sa att dem skulle följa med, men ju närmare detta blev så desto fler som hoppar av. Så vi är bara 2 st kvar som ska springa detta idag! Det kanske är fler som känner igen detta? Tycker det bara är tråkigt att man säger ja först och i sista minut avbokar, då kan man säga nej från första början!

Men, nu taggar vi till helt enkelt och springer tills benen viker sig 😉

Med låten ”cyklar ni så springer jag” i lurarna!
https://www.youtube.com/watch?v=G6h95u0WRgU

// Theresé

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *