Intropass

I torsdags ledde jag årets andra intro-pass i vår klubb. Det är ett öppet event för alla att komma på för att få en första inblick i hur det är att köra lvg och i klunga. Dessa pass är alltid lika härliga och jag imponeras alltid av hur man vågar. Hur man vågar som vuxen komma och säga ”Hej, jag kan inte detta men jag lär mig gärna”. Vet själv hur läskigt det var första gången jag skulle köra i klunga och hur många gånger jag fick springa på toa innan det var dags att åka iväg 🙂

Mitt grymma gäng på 4pers där den äldsta deltagaren var 74 år – helt fantastiskt!

Kvällen bjöd på ett fantastiskt väder och vi avslutade passet med klassisk cykelfika. Kan man starta sin cykelkarriär bättre än så? Om ni inte har testat att köra i klunga eller om ni vill ha lite mer kött på benen när det gäller klungteknik, tecken osv så ta chansen att gå på ett intropass. Om just er klubb inte har något sådant inplanerat så fråga – alltid finns det någon som ställer upp och vill hjälpa till.

Kör så det ryker så hörs vi snart igen!

 

emma

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *