Time for Vårruset.

Började förra veckan med att springa Sollefteå ruset som jag skrev i tidigare inlägg, det gick bra! Blåste dock väldigt mycket, men tror att jag hellre tar det är 27 grader.

Lyckades ta mig runt på 33:48 min, nöjd för att inte vara en erfaren löpare och fick även en yttepytteliten medalj 😉 Imorgon så ska jag springa vårruset, så får se hur fort jag lyckats ta mig runt då 😉

Under veckan kom det ett hemvärnslarm, förmodligen så har alla läst om det i tidningen eller såg alla soldater ute på stan. Då detta skedde över hela Sverige. Så ja, då fick vi rycka in och fick även avsluta med salut skjutning för att det var nationaldagen.

Annars har jag lyckats cykla till jobbet varje dag och tränat på jobbet under luncherna. Så otroligt skönt att göra så, då man piggnar till lite mer och orkar hålla igång ända till 19:00 då man slutar!
Annars är det bara 2 arbetspass kvar och sedan är det semester!!

/ Therese