Reload!

En vecka utan träning gav jag mig själv efter Borås Triathlon, för att få pausa lite mentalt och komma på vad jag vill med mitt liv egentligen. Okej, det är kanske en lite större fråga än vad man klurar ut på en vecka, men jag kom iallafall fram till att helvila inte är rätt väg att gå för att bli nöjd och glad! Jag brukar ofta känna mig trött och tänker att det beror på träningen, men jag är ju lika trött ändå när jag inte tränar. Jag brukar känna mig stressad och att tiden inte räcker till, och jag känner precis likadant även om jag inte gör någonting alls utan bara sitter och njuter av livet – tiden går ändå för fort! Så nej, att sluta träna gjorde ingenting bättre. Det är bra att veta! Jag hann dock scanna igenom halva Småland efter en klänning till bröllopen jag ska på i sommar – och hittade en! – så det var inte en helt bortkastad vecka 😉 Nu är jag redo att ta tag i träningen igen, nu jävlar rentav! En Ironman gör inte sig själv.

Framöver kanske jag får se till att planera in några helt träningsfria veckor per år, för att få återhämta mig mentalt och påminna mig själv om att jag faktiskt vill hålla på med det här. Hellre det än att gå runt och mesa och tveka i flera månader, eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *