Resumé om vad som egentligen har hänt sedan sist :)

Senaste gången jags skrev var efter ett torsdagsintervall pass, och ledaren i min grupp körde med GoPro och har satt ihop en film. Så här kan det se ut när man kör med dom snabba grabbarna 🙂 Magnus som var ledare tillika skaparen av filmen bjöd som sagt på fri fart sista biten på varje intervall, vilket också menas med hög fart. Den dagen jag tar någon av dom där, då kan jag vara stolt 😉


Filmskapare: Magnus Hoff (CK HYmer & Nocout)

 

Och helgen efter dessa intervaller var jag på Triathlon läger i Båstad, men mer om min prova på Triathlon sommar tar vi längre fram 😉

 

Juni har varit minst sagt mycket att göra ! Vi backar bandet lite grann iallafall. Första juni tog jag över cykeltjejer’s instagram då vi ambassadörer hanterar den en varsin månad, vilket jag såg fram emot då juni är en cykelmånad för mig samt att jag fyllde år, närmare bestämt, 30 unga år ! Blev överraskad med paket på sängen innan avfärd till hemlig destination. Att tillägga är att det enda jag önskade mig var att bli överraskad 🙂 Fick en packningslista, så det var bara att packa en väska och åka iväg. Ni som följt mig på instagram båda på min privata @virrejohansson & @cykeltjejer har ju sett vad jag pysslat med, men vi hamnade till slut på Isaberg för MTB cykling i strålande sol. Hade varit sjuk under veckan så kroppen var seg, men det var väldigt roligt att besöka ett nytt ställe att cykla på. Vi bodde på ett närliggande hotell som var jättemysigt och till kvällen väntades tre rätters middag som var supergod. På lördags förmiddagen spenderade vi någon timme på cyklarna innan vi begav oss iväg vidare, och jag hade mina aningar, men vågade inte vara säker. Vi kom hem då vi ”bara” skulle slänga av cyklarna och packningen för att åka vidare, och jag hade fortfarande mina aningar och när jag öppnar dörren är huset fullt av familj & vänner som ordnat med fest ! Det blev väldigt god grillad mat, lekar och bad i poolen långt in på natten, och vi slog väl våra huvuden i kuddarna framåt 3 hugget på morgonen.

Kompisgänget hade ordnat med en present som jag skulle få under söndagen. Även där var det instruktioner på vad jag skulle ha på mig. ”Oömma varma kläder + joggingskor” och vem vill ha varma oömma kläder när det är närmare 30 grader varmt ute ?! Vi hade en del nattgäster, så alla hjälpte till att städa undan festen och sen var det dags att bege sig mot min present. Fick direktiven om att köra och följde kartläsaren. Vi åkte mot Motala och jag började fundera på vad som finns där som är så speciellt, men så svängde av mot Borensberg, jaha och vad finns här? Sen när jag svängde av från asfaltsvägen till en grusväg mot stora fält så förstod ja ! Fallskärmshopp står på dagens agenda ! Så jäkla taggad 🙂 och vilka vänner man har !!

Jag tror att min vän Jessica blev mer nervös än vad jag blev. Kände mig lugn och nu ska jag göra det här. Vi anmälde att jag var på plats och fick lite instruktioner om hur det skulle gå till och hur jag skulle göra, sen satt vi i planet påväg upp. Hur coolt?! Andra hoppare som åkte med i planet somnade nästan till och jag ville inte vara sämre än dom och kände hur lugn jag var, tills dom öppnade dörren och mina första ord var, ”nu vill jag typ gråta” men den känslan försvann på 0,01 millisekunder och där hängde jag utanför planet med den jag skulle hoppa med. Bak med huvudet och ett djupt andetag – fritt fall !!! Alltså så sjukt häftig upplevelse ! Får man chansen, jag säger bara ta den. Och ja, jag är ganska höjdrädd av mig, men det var inte alls som jag hade föreställt mig hur det skulle vara, det vara bara så overkligt att man kastade sig ut i det fria, och att segla ner i fallskärmen var precis så underbart som det kan se ut. Här är en liten film från hoppet 🙂

 

Det var min uppladdning inför Cykelveckan 2018 !

Jag kommer sammanfatta de tre första Vätternloppen i veckan (MTB-/ Tjej- / Halvvättern),
men är ni nyfikna på hur det har gått har jag skrivit ganska mycket om det på
@cykeltjejers instagram
där ni också har en del bilder från mina första 300km av 600 😉 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *