I did it!

Vet ni? Jag gjorde det!! Jag cyklade hela Lida Loop – 68km 😃 och jag Ă€r sĂ„ himla glad att jag klarade det!

Hade nĂ„gon frĂ„gat för tvĂ„ mĂ„nader sedan hade jag inte varit sĂ„ hĂ€r sprudlande glad och nöjd över att ta mig runt, dĂ„ hade det varit ett tidsmĂ„l jag pratat om. Knasigt det dĂ€r, som mĂ„lbilden och referensramarna kan Ă€ndras – och det snabbt!

Jag berÀttade i ett tidigare inlÀgg att jag inte alls var pÄ topp, med jÀrn- och blodbrist och en kropp som inte klarade att prestera överhuvudtaget. PÄ grund av det har jag varit nervös att jag skulle missa alla roliga lopp och tÀvlingar i sommar.. DÀrför har alla tankar pÄ tider och placeringar ersatts av att fokusera pÄ det fantastiska i att bara kunna vara med!

Förra veckan tyckte jag att jag började kĂ€nna mig bĂ€ttre och dĂ€rför anmĂ€lde jag mig till Lida Loop. Har varit taggad pĂ„ just det loppet för jag har hört att banan ska vara jĂ€tteskoj! Det blev motionsklass och med endast ett mĂ„l – att klara hela vĂ€gen. KĂ€nslan efter Billingeracet nĂ€r jag nĂ€stan inte redde ut 37km, fast att jag var instĂ€lld pĂ„ dubbla strĂ€ckan egentligen, satt fĂ€rskt i minnet.. och det var pirrigt innan start kan ni tro.

Jag tog det rĂ€ttsĂ„ lugnt frĂ„n början och tĂ€nkte att det var bĂ€ttre att köra pĂ„ lite i slutet om det skulle finnas kraft kvar. Det fanns det inte direkt 😉 Det var rysligt varmt ocksĂ„ sĂ„ det var en tuff dag för alla. Banan var rolig precis som utlovat och jag ser fram emot att köra loppet igen nĂ€sta Ă„r!

Lycklig,skitig och trött! Precis som det ska vara.

Facebook Comments

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *