I did it!

Vet ni? Jag gjorde det!! Jag cyklade hela Lida Loop – 68km ? och jag är så himla glad att jag klarade det!

Hade någon frågat för två månader sedan hade jag inte varit så här sprudlande glad och nöjd över att ta mig runt, då hade det varit ett tidsmål jag pratat om. Knasigt det där, som målbilden och referensramarna kan ändras – och det snabbt!

Jag berättade i ett tidigare inlägg att jag inte alls var på topp, med järn- och blodbrist och en kropp som inte klarade att prestera överhuvudtaget. På grund av det har jag varit nervös att jag skulle missa alla roliga lopp och tävlingar i sommar.. Därför har alla tankar på tider och placeringar ersatts av att fokusera på det fantastiska i att bara kunna vara med!

Förra veckan tyckte jag att jag började känna mig bättre och därför anmälde jag mig till Lida Loop. Har varit taggad på just det loppet för jag har hört att banan ska vara jätteskoj! Det blev motionsklass och med endast ett mål – att klara hela vägen. Känslan efter Billingeracet när jag nästan inte redde ut 37km, fast att jag var inställd på dubbla sträckan egentligen, satt färskt i minnet.. och det var pirrigt innan start kan ni tro.

Jag tog det rättså lugnt från början och tänkte att det var bättre att köra på lite i slutet om det skulle finnas kraft kvar. Det fanns det inte direkt ? Det var rysligt varmt också så det var en tuff dag för alla. Banan var rolig precis som utlovat och jag ser fram emot att köra loppet igen nästa år!

Lycklig,skitig och trött! Precis som det ska vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *