Ingen cykel…

 

…inga problem…? jag är i Falkenberg på konferens med jobbet denna veckan och tog inte med cykeln ner. Tänkte att efter Halvvättern blir det skönt med lite vila och jag trodde inte att jag skulle vara speciellt sugen på att cykla. Fel. Jag saknar redan cykeln och önskar att jag tog med den 😬

Halvvättern var fantastisk. Min pojkvän Rob och jag blev tillfrågade om vi ville köra med ett arbetslag från PLM Group och Solid Works och det ville vi gärna. Vi körde ner eftermiddagen innan och bodde med dem i ett hus ute på landet. Kvällen innan lagade vi mat och planerade upplägget för rundan. Jag tror alla var nöjda med turen, vi körde enligt planen, stannade där vi tänkt och alla hängde med. Tyvärr fick en i gruppen magproblem, för många gels när vi hade bara några kilometer kvar men i övrigt gick allt friktionsfritt.

Direkt efter att vi kommit hem från Motala packade jag om för jobbresa. Som tur var fick jag med mig träningskläder, omväxling förnöjer heter det ju så jag tog mig ut på en löprunda, även det ett bra sätt att se ett nytt ställe och rensa tankarna lite. För att få ut det mesta av tiden lade jag in några snabbare partier där jag insåg att jag inte är speciellt snabb… 😆🤣

Efter rundan gick jag och ställde mig till midjan i havet och lät benen och kroppen svalkas och återhämta dig i kylan, det var riktigt skönt. Nu längtar jag tills på fredag då jag återförenas med cykeln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *