600km av 600km

4 av 4 lopp är genomförda med goda resultat.

600km av 600km är därmed cyklade på 8 dagar.

22tim 49min

Jag skulle ljuga om jag sa något annat än att jag är sjukt stolt & nästan lite imponerad över mig själv.

 

Ni har läst mina tidigare inlägg om hur loppen har känts lite inför, under och efter. Men hur känns det egentligen efter 600km på 8 dagar? Ja det undrar jag också. Känslorna tycker jag svallar upp som mest under loppen och inte minst under Vätternrundan där man likt Vasaloppet håller på i många timmar och man hinner gå genom många tankar och känslor. Det gäller att kunna hantera tankarna och styra dom åt det håll man vill. Lättare sagt än gjort ibland.

 

Alla lopp har sin egen karaktär och vad som gjorde just det loppet till vad det blev av. Tuffast var förra helgen med värmen. Det var varmt i alla tre loppen som kördes då och det var svårt att i och med kramp och krampkänningar i alla lopp vilket man blev hämmad av, speciellt i slutet av loppen. Återhämtningen efter loppen blev extremt viktigt och fokuserade extra mycket på att få i mig vätska och näring. Sen kom fredsgen och det var dags för att starta det sista och det längsta loppet i Cykelveckan2018, vilket ni har läst om också.

Sjukt kul att ha kunnat genomfört alla fyra lopp med gott resultat trots halvdålig uppladdning med förkylning och trötthet. Skam den som ger sig 😉 Nu väntas några dagars vila, möjligen något lugnare pass men sen ska vi upp till Falun och fira midsommar hos min pappa. På Lugnet i Falun finns ju också förträffligt bra MTB banor 😉 Så till helgen väntas MTB och Open Water simning hos pappa i Falun 🙂

Nästa blogginlägg dröjer till efter midsommar, så jag passar på att önska alla läsare Trevlig Midsommar & vill ni veta vad jag pysslar med till nästa inlägg ska ni följa @cykeltjejers Instagram som jag sköter juni månad ut men även min privata @virrejohansson

 

Fortsatt cykellycka till alla <3

Facebook Comments

2 reaktioner på ”600km av 600km

  1. Du är så sjukt duktig! Verkligen imponerad över att du fullföljt alla Vätternloppen! 😀

    1. Tack 🙂 Det var tufft, men väldigt roligt 🙂 Alla lopp har verkligen sin egen karaktär och det är det som gör det så speciellt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *