Semester

Jag har just kommit hem efter en underbar vecka tillsammans med familj och vänner. Vi hade det fantastiskt trots avsaknaden av cykling men det rev lite i hjärtat när en klunga mtb cyklister brände förbi hotellet sista morgonen. ?

Denhär semestern har jag gjort något jag aldrig gjort tidigare nämligen hållit igång med träningen. Jag och bästa vännen ställde klockan på morgonen och joggade eller promenerade före frukost. Älskar att cyklingen har gjort träningen till en vana!

 

Vi landade tidigt igår morse och efter att ha sovit i några timmar var jag tvungen att pilla lite med cykeln så det blev en tvätt följt av en liten tur på en och en halv timme senare på dagen. Nu är det hårdträning inför Vasan som gäller. Ser fram emot min fortsatta cykelsommar.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *