MTB-Vättern och sommarlov

 

Foto: Photo by Petter AB

Hej på er!

Träningen har börjat rulla igång nu igen efter hjärnskakningen. Jag fick en startplats till mtb-vättern och bestämde mig att jag skulle köra om kroppen kändes pigg och huvudet var med mig. Efter en förmiddag i Huskvarna tillsammans med min nya tränare Anders var det på kvällen dags för start i Motala.

Jag trodde inte det var möjligt för mig att åka under 2h efter att inte ha kunnat träna ordentligt på tre veckor och legat helt stilla i nästan två veckor, men kroppen fortsätter att förvåna mig. Kroppen var förvånansvärt pigg och orkade trycka hela loppet och jag rullade i mål på 1h och 56min efter 50km med största del stig. Ett stort leende på läpparna på både mig och coach Anna, trodde inte alls det kunde gå såhär bra? Första tjej även detta år, alltid kul att få cykla fort på hemmaplan även om det bara är ett motionslopp.

Jag har fått en ordentlig nystart efter kraschen med min nya tränare Anders, tycker det är riktigt roligt! Jag har många som står bakom mig och hjälper mig i detta, men att ha coach Anna och tränare Anders med mig i denna resa värderar jag högst, vi blir ett bra team!

Ni kommer inte se mig på några tävlingar fram tills SM, jag testade att köra en västgötacup i Borås men fick bryta efter två varv då huvudet gjorde ont och kroppen sa ifrån. Just nu är jag på plats i Motala där jag tränar på och bara njuter av sommarlovet.

Under veckan blev det även en del pass på landsvägscykeln tillsammans med min bästa träningskompis Malin. Först körde vi ett hårt intervallpass i spöregn och stormblåst, dagen efter fick vi en solskenstur i stormblåst. Skönt att ha sällskap när vädret inte är med än varje gång.

Idag njuter jag av min vilodag för att imorgon orka trycka på intervallerna, ser fram emot det!

Ha det gott!

// Alina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *